Menu
BEZALKOHOLOWE
FOR.REST
Non alcoholic forest IPA
ISOTONIC BEER
Oat cream IPA
Simple & Easy
CITRA & SABRO NON ALCOHOLIC AMERICAN IPA
Alk. < 0.5% obj.
Składniki: woda, słód jęczmienny, płatki owsiane, słód żytni, słód pszeniczny, chmiel, drożdże
Składniki: woda, słód jęczmienny, płatki owsiane, słód żytni, słód pszeniczny, chmiel, drożdże
OLE
Non-alcoholic spanish gose
Alk. < 0.5% obj.
Składniki: woda, puree z brzoskwiń, pomarańcze skóra i sok, słód pszeniczny, żytni, jęczmienny, zagęszczony sok jabłkowy, sok z cytryn, sól himalajska, chmiel, drożdże, bakterie kwasu mlekowego
Składniki: woda, puree z brzoskwiń, pomarańcze skóra i sok, słód pszeniczny, żytni, jęczmienny, zagęszczony sok jabłkowy, sok z cytryn, sól himalajska, chmiel, drożdże, bakterie kwasu mlekowego
CHMIEL + WODA
Woda chmielowa
Składniki: woda; chmiel (0.35%)
Chmiel Cytryna Jabłko
Napój chmielowo owocowy
Składniki: woda; zagęszczony sok jabłkowy (3%); sok z cytryny (2.5%); chmiel (0.35%)
Chmiel Sosna Jabłko Pomarańcza
Napój chmielowo owocowy
Składniki: woda; pędy sosny (2.5%); pędy świerku (2.5%); zagęszczony sok pomarańczowy (1.5%); zagęszczony sok jabłkowy (1%); chmiel (0.35%); naturalny aromat pomarańczy
Hopollo
Non-alcoholic polish IPA
Frutollo
Non-alcoholic
Alk. < 0.5% obj.
Składniki: woda; słód jęczmienny pilzeński; sok z malin; sok z czarnej porzeczki; słód żytni; słód przeniczny ; chmiel; drożdże; bakterie kwasu mlekowego
Składniki: woda; słód jęczmienny pilzeński; sok z malin; sok z czarnej porzeczki; słód żytni; słód przeniczny ; chmiel; drożdże; bakterie kwasu mlekowego
Odra Pany Free
MANGO & PEACH & PASSION FRUIT & CALAMANSI NON-ALCOHOLIC PASTRY SOUR
Alk. < 0.5% obj.
Składniki: woda; słód jęczmienny; słód pszeniczny; pulpa z mango; pulpa z brzoskwini; laktoza; pulpa z marakuji; sok z kalamondin; chmiel; drożdże; bakterie kwasu mlekowego
Składniki: woda; słód jęczmienny; słód pszeniczny; pulpa z mango; pulpa z brzoskwini; laktoza; pulpa z marakuji; sok z kalamondin; chmiel; drożdże; bakterie kwasu mlekowego
Free Pan Da
Non-alcoholic pastry sour
Alk. < 0.5% obj.
Składniki: woda; słód jęczmienny pilzeński; słód pszeniczny; mango; marakuja; laktoza; pomarańcze; yuzu; chmiel; drożdże; bakterie kwasu mlekowego
Składniki: woda; słód jęczmienny pilzeński; słód pszeniczny; mango; marakuja; laktoza; pomarańcze; yuzu; chmiel; drożdże; bakterie kwasu mlekowego